Sevgililer Günü Konseri

Sevgililer Günü Konseri
Edirne'de 14 Şubat 2016 günü saat 20.00'de Sevgililer Günü dolayısıyla konser gerçekleştirildi.

Edirne'de 14 Şubat 2016 günü saat 20.00'de Sevgililer Günü dolayısıyla konser gerçekleştirildi.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen konserde sanatçı Simge Sağın sahne aldı.

Yaklaşık 30 dakika rötarlı başlayan konsere yoğun ilgi vardı. Binlerce Edirneli, konseri büyük ilgiyle seyretti.

Sanatçı Simge, "Aşk sadece sevgililerde yok. Allah aşkı var, evlat aşkı var. Bir sürü şey var." diyerek herkesin Sevgililer Gününü kutladı.

Sanatçı Simge, şarkılarıyla Edirnelileri coşturdu.

Edirnelilere eğlenceli bir gece yaşattığı için Simge Sağın'a teşekkür eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirne deyince biz; insanlığı, özgürlüğü, Fatih Sultan Mehmet'i, Mustafa Kemal Atatürk'ü anlıyoruz. Biz Edirne deyince; sevdalanmayı, kara sevdayı, yüreğimizi bu kente teslim etmeyi ve Edirne için 'aşk'la çalışmayı anlıyoruz. Sevgililer Günün kutlu olsun Edirne. 30 Mart 2014'de verdiğiniz yetkiyle Edirne için azimle, inançla, sevgiyle, aşka çalışmaya devam edeceğiz. Nice sevgililer günlerine." ifadelerine yer vererek, Simge Sağın'a çiçek takdim etti.

fotogaleriButton

Sürpriz Evlilik Teklifi

Konserde Emrullah isimli 27 yaşındaki genç, 25 yaşındaki kız arkadaşı Ebru'ya sürpriz bir evlenme teklifi gerçekleştirdi. Öncelikle sahneye çıkmak için izin alan Emrullah ve kız arkadaşı sahneye çıktı. Sahneye çıkan Emrullah'ın iki arkadaşı da, üzerinde "Benimle evlenir misin?" yazan pankart açtı.

Emrullah'ın "Sensiz bir sabaha daha uyanmak istemiyorum. Benimle evlenir misin?" demesi üzerine kız arkadaşı Ebru, "Evet evet evet" diyerek Emrullah'ın teklifini kabul etti.

Emrullah'ın sahneye çıkmalarına izin verdikleri için sanatçı Simge'ye ve herkese teşekkür etmesinin ardından Simge, "Bize değil, bence kendine teşekkür et. Buraya çıkıp teklif ettiğin için kendine teşekkür et. Pankart açıp kızı aldın. Ama bu sahnede, fotoğraflarda kalmasın. Kıza iyi davran, sakın kötülük yapma." dedi.

EdirneJetHaber Haber Merkezi