SGK desteği verdi! 35.000 TL yarın saat 09.00'da kefilsiz olarak hesaba yatıyor

SGK desteği verdi! 35.000 TL yarın saat 09.00'da kefilsiz olarak hesaba yatıyor
SGK her daim vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Karşılıksız olarak yapılan yardımların yanı sıra vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için toplu para ödemesi Vakıfbank, Halkbank ve TEB Bank üzerinden gerçekleşiyor.Vakıfbank,...

SGK her daim vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Karşılıksız olarak yapılan yardımların yanı sıra vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için toplu para ödemesi Vakıfbank, Halkbank ve TEB Bank üzerinden gerçekleşiyor.

Vakıfbank, Halkbank ve TEB Bank üzerinden verilecek ve SGK destekli olacak para ödemesini almak için detayları araştırdık. Vatandaşlar bu bankalar üzerinden SGK desteği sayesinde gelir belgesiz ve kefilsiz olarak paralarına kavuşabilecekler. SGK destekleri olarak bu parayı almanız için vatandaşların bir işte en az 6 süresince sigortalı olarak çalışması gerekiyor. Başvuru yaptıktan sonra Vakıfbank, Halkbank ve TEB Bank üzerinden kolayca paranızı alabilirsiniz.

Vakıfbank üzerinden yapılan kredi kampanyasına başvuru yaparak istenilen şartları sağlayan vatandaşlar bankanın resmi internet sitesine girerek burada yer alan başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Sonrasında ise sonucu hemen öğrenebilirsiniz. 35.000 TL kredi onayı almanız halinde banka vatandaşlara 3 dakika içinde netice sunar ve 3 sene vadeye kadar ödeme tablosu yapmanıza imkân verir. TC kimlik kartınız ile başvuru yaparak kredinizi alabilirsiniz.

Halkbank üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını bankanın şubesine gitmeden cep telefonu üzerinden yapabilirsiniz. Bankaya SMS olarak kredi atarak TC kimlik numaranızı yazmanız yeterli olacaktır. Cep telefonunuz üzerinden yaptığınız başvuru sonrasında sonuçları 3 dakika içinde açıklanır.

SGK destekli olarak TEB Bank üzerinden yapılacak kredi başvurusu için vatandaşlara 35.000 TL verilecek. Size en yakın olan TEB Bank şubesine giderek kimlik kartınızla başvuru yapmanız yeterlidir.

Şubeye gitmek istemezseniz, cep telefonunuz üzerinden başvuru yapmanız yeterli olur. Bankanın mobil uygulamasına girerek başvuru formunu (edirnejethaber.com) doldurmanız yeterlidir. SGK destekli olarak İNG Bank üzerinden kullanacağınız kredilerde 3 sene vadeli olarak uygulama hayata geçirilirken, ilk taksit ödemeniz ise 3 ay sonra başlıyor.

https://edirnejethaber.com/15-eylul-gecesi-resmi-gazetede-yayinlandi-emekliye-13-000-tl-odeme-var/