Sinema Dünyasının Acı Kaybı! Hayranlarını Yasa Boğdu

Sinema Dünyasının Acı Kaybı! Hayranlarını Yasa Boğdu
1978 senesinde çekilen orijinal "Halloween" filminde Michael Myers karakterine hayat veren aktör James Winburn yaşamını yitirdi.85 yaşında hayata gözlerini yuman ABD’li aktör ve dublör James Winburn’un henüz bilinmeyen bir sağlık...

1978 senesinde çekilen orijinal "Halloween" filminde Michael Myers karakterine hayat veren aktör James Winburn yaşamını yitirdi.

85 yaşında hayata gözlerini yuman ABD’li aktör ve dublör James Winburn’un henüz bilinmeyen bir sağlık sorunu sebebi ile önceki hafta sonu hayatını kaybettiği düşünülüyor ancak resmi açıklama pazartesi günü yapıldı.

Vefat Haberini Twitter'dan Duyurdular

Monopoly Events, önceki ay James Winburn’ü For the Love of Horror etkinliğinde hayranları ile bir araya getirmişti. Monopoly Events tarafından Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda, “Önceki ay @ftlohorror için bize katılan James Winburn’ün hayatını kaybettiği öğrendiğimiz için son derece üzgünüz. James, hafta sonu boyunca çalışmaktan büyük keyif aldı ve herkes ile harika hikayeler paylaştı. Ailesine, arkadaşlarına ve hayranlarına en içten dileklerle baş sağlığı diliyoruz. Huzur içinde yatsın” ifadelerine yer verildi.

1978 yılında çekilen klasikleşmiş filmde, Dr. Loomis tarafından altı defa vurulan Myers rolünü oynayan Winburn, 1981 yapımı “Halloween II”de de aynı karaktere hayay vererek devam etti ve oyunculuk kariyeri boyunca “Escape From New York”, “Tron”, “Colours”, “The Night Stalker”, “Glory” ve “The Couch Trip” gibi çok beğenilen filmlerde oynadı.