Sınır kapısı her gün hangi saatlerde kapalı olacak?

Sınır kapısı her gün hangi saatlerde kapalı olacak?
Yunanistan'ın sınır kapılarında başlattığı gündüz çalışma programı uygulaması uzatıldı. Buna göre Türkiye'ye açılan Kipi Sınır Kapısı, 23.00 ile 07.00 saatleri arasında kapalı olacak.Yunanistan, geçen cuma günü...

Yunanistan'ın sınır kapılarında başlattığı gündüz çalışma programı uygulaması uzatıldı. Buna göre Türkiye'ye açılan Kipi Sınır Kapısı, 23.00 ile 07.00 saatleri arasında kapalı olacak.

Yunanistan, geçen cuma günü saat 23.00'ten itibaren 8 saat süreyle, Bulgaristan hariç diğer tüm ülkelerle kara sınır kapılarını 8 saat süreyle kapatma kararı almıştı. Bu karardan Türkiye'ye açılan Kipi Sınır Kapısı da etkileniyordu. Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla Yunanistan'ın bu kararını uzattığı öğrenildi.

Yunanistan, Bulgaristan'a açılan Promachonas Sınır Kapısı haricindeki diğer tüm kara sınır kapılarını 23.00 ile 07.00 saatleri arasında kapalı tutma kararı aldı. Bu karardan, Türkiye'ye açılan Kipi Sınır Kapısı da etkileniyor. İpsala Sınır Kapısı'nın karşısındaki Kipi Sınır Kapısı, 23.00 ile 07.00 saatleri arasında kapalı olacak. Kipi Sınır Kapısı'ndan araç ve yaya giriş çıkışları bu saatler dışında yapılabilecek.