Son dakika: Kredi borç affı, faizler siliniyor, icralık borçlara destek müjdesi geldi

Son dakika: Kredi borç affı, faizler siliniyor, icralık borçlara destek müjdesi geldi
Özellikle son zamanlarda seçim dönemine giriliyor olmasının da etkisiyle ardı ardına önemli haberler de geliyor. Vatandaşların borçlarının silindiği ve kredi borç affı gibi pek çok farklı önemli konuya dair geniş kapsamlı...

Özellikle son zamanlarda seçim dönemine giriliyor olmasının da etkisiyle ardı ardına önemli haberler de geliyor. Vatandaşların borçlarının silindiği ve kredi borç affı gibi pek çok farklı önemli konuya dair geniş kapsamlı haberlerle de karşılaşıyoruz. İşte bu habere dair merak edilen her şey!

https://edirnejethaber.com/emekliye-memura-asgari-ucretliye-ara-zam-maasi-noktasi-virgulune-degisiyor/

Vatandaşlara müjdeli haberi Başkan Erdoğan duyurdu. Başkan Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda yeni torba yasasının meclisten geçtiği belirtiliyor. Meclisten geçen torba yasasıyla beraber kişilerin kredi borçları silinecek. Kişilerin borlarının silinmesiyle beraber kişiler ayrıcalıklı bir hizmet olanağından faydalanarak borçlarından kurtulma fırsatlarından sahip olabilecekler. İcralık borcu olanlarında bu süreçte bütün borçları silinmiş olacak.

Bu Hafta Mecliste!

Kredi borcu affının ekim ayıyla beraber silinmesi bekleniyor. Ak Parti tarafından meclise sunulan kanun tasarısının bu hafta meclisten geçmesi bekleniyor. Meclisten geçecek olan yeni kanun yasasıyla beraber icrada borcu olanların bütün borçları silinmiş olacak. Ekonomik torba yasasının meclisten geçmesiyle beraber kişiler ayrıcalıklı bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına sahip olabilecekler.

Bu süreçte bankalarda borçları olanların faizleri de silinerek yeniden yapılandırma kapsamında 2500 TL tutarının aşağısındaki bütün icralık borçlar silinmiş olacak. Kanun tasarısının Ak Parti ve MHP oylarıyla rahat bir şekilde meclisten geçmesi bekleniyor. Kişiler yeni kanun yasasıyla beraber ayrıca SGK prim borçlarından da kurtulma fırsatlarına sahip olabilecekler. Kredi affından yararlanması beklenen günümüzde 10 milyon kişi bulunuyor.

10 Milyon Kişi Yararlanacak!

10 milyon kişinin bu kanundan yararlanmasıyla beraber kişiler borç yükümlülüğünden kurtulma fırsatlarına sahip olabilecekler. Borç yükümlülüğünden kurtulmak isteyenlere özel olarak sunulacak olan kanun teklifiyle beraber kişiler faizlerden de kurtulma ayrıcalığına sahip olmuş olacaklar. Ak Parti tarafından sunulacak olan kanunu tasarısının bu hafta meclisten oy çoğunluğuyla geçmesi bekleniyor.

Kanunun meclisten geçmesiyle beraber Başkan Erdoğan’ın açıklamalarda ulunması bekleniyor. Başkan Erdoğan tarafından yapılacak olan yeni açıklamalarla kişiler ayrıcalıklı bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına sahip olabilecekler. Ak Parti tarafından meclise sunulan kanun tasarısıyla birçok kişinin kanundan yararlanarak faiz ve borç yükümlülüğünden kurtulması bekleniyor.

https://edirnejethaber.com/asgari-odeme-7500-tl-meclisten-gecti-maaslarda-2000-tl-artis-bombasi/