Squid Game Dizisinde Bu Sahneyi Daha Önce İzlemediniz! Netflix Görüntüleri İlk Defa Yayınlandı

Squid Game Dizisinde Bu Sahneyi Daha Önce İzlemediniz! Netflix Görüntüleri İlk Defa Yayınlandı
17 Eylül 2021'de Netflix'te izleyiciyle buluşan Squid Game dizisi, dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Ülkemizde de birçok kişinin ilgiyle takip ettiği dizinin, ikinci sezonuna ilişkin hazırlıklar devam ederken,...

17 Eylül 2021'de Netflix'te izleyiciyle buluşan Squid Game dizisi, dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Ülkemizde de birçok kişinin ilgiyle takip ettiği dizinin, ikinci sezonuna ilişkin hazırlıklar devam ederken, Netflix'ten sürpriz bir paylaşım geldi. Squid Game'in ilk sezonunda yayınlanmayan bir sahneyi paylaşan Netflix ''Squid Game ilk sezonunda elenip, yayınlanmayan bir sahne varmış.'' ifadelerine yer verdi.

Squid Game 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Squid Game dizisine ilişkin bir müjde verdi. Dünya genelinde seçilecek 456 kişinin yarışmaya katılacağı ve 4.56 milyon dolar ödül verileceğini açıklayan Netflix, başvuruları almaya başladı. Söz konusu oyuncu seçimlerinin ve çekimlerin tamamlanmasının ardından, dizinin 2. sezonunun platforma eklenmesi bekleniyor. Netflix'in açtığı başvuruya burada yer alan bağlantıdan ulaşılabilir.

Squid Game Oyuncuları

Dünya genelinde büyük bir ilgiyle karşılaşan Squid Game dizisinin oyuncu kadrosunda Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-jun, Oh Young-soo, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae ve Tripathi Anupam gibi pek çok isim yer alıyor.