Steam Bir Kez Daha Rekor Kırdı: 31 Milyon Oyuncu Aynı Anda Oynadı!

Steam Bir Kez Daha Rekor Kırdı: 31 Milyon Oyuncu Aynı Anda Oynadı!
Sayısız oyuncunun severek oynadığı ücretsiz oyunlar, Steam'e bir kez daha rekor kırdırdı. 26 Kasım tarihinde hesaplanan verilere göre Steam, anlık aktif oyuncu sayısı açısından zirveye oturdu.Valve'nin oyun platformu Steam,...
Sayısız oyuncunun severek oynadığı ücretsiz oyunlar, Steam'e bir kez daha rekor kırdırdı. 26 Kasım tarihinde hesaplanan verilere göre Steam, anlık aktif oyuncu sayısı açısından zirveye oturdu.
Valve'nin oyun platformu Steam, ABD'de Şükran Günü tatili nedeniyle oyun severlerin en çok ziyaret ettiği platform oldu.

En Çok Hani Oyunlar Oynandı?

Steam'in ücretsiz bir şekilde kütüphaneye ekleme imkanı sunduğu CS:GO, Dota 2, Apex Legends, PUNG: Battlegrounds ve Lost Ark gibi oyunlar, en çok tercih edilen yapımlar oldu.

Öte yandan GTA 5, Rust ve Call of Duty: Modern Warfare 2 da yine büyük ilgi gören yapımlar arasındaydı.

Anlık Çevrimiçi Oyuncu Sayısı 31 Milyonu Aştı 

Kış mevsiminin gelişiyle evlerinde daha fazla vakit geçirmeye başlayan oyuncular, anlık çevrimiçi oyuncu sayısının artışında büyük rol oynadı.

26 Kasım'da Steam'in rekor kırdığından emin olunsa da kaç oyuncunun rekor anında çevrimiçi olduğuna dair farklı rakamlar var. Resmi Steam verileri, rekor kırılırken 31 milyon 336 bin 173 kişinin aynı ayna oyun oynadığını ortaya koydu. SteamDB'ye göre ise bu rakam 31 milyon 379 bin 760.