Survivor 2023'e Kimler Katılacak? Bir Ünlü İsim Daha Açıklandı

Survivor 2023'e Kimler Katılacak? Bir Ünlü İsim Daha Açıklandı
Ekranların vazgeçilmez yarışması Survivor 2023 için hazırlıklar devam ediyor. Survivor isimli yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı yarışmaya dahil olan dördüncü ismi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.Vatandaşlar Survivor...

Ekranların vazgeçilmez yarışması Survivor 2023 için hazırlıklar devam ediyor. Survivor isimli yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı yarışmaya dahil olan dördüncü ismi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Vatandaşlar Survivor 2023'ü heyecanla beklerken, yarışmacıların kimler olacağını da merak ediyor. Acun Ilıcalı, belli olan 4 yarışmacıyı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Survivor 2023 Yarışmacıları Kimler?

Ilıcalı tarafından, Survivor 2023'ün Ünlüler takımının ilk 3 yarışmacısı Berdan Mardini, Murat Eken ve Ümit Erdim olarak açıklanmıştı.

Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı duyuruda "Sevgili Yusuf Güney, Survivor 2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

Yusuf Güney Kimdir?

1984'te Trabzon'da doğan Yusuf Güney, aslen Gümüşhane Kelkit'lidir. 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşamasının ardından ailesiyle beraber Londra'ya taşınan Güney, ilk albümünü çıkarmadan önce Londra'da yaşamaktaydı. Londra'da çalıştığı bir şirkette başarılı olması nedeniyle genç yaşta pazarlama müdürlüğüne getirilen Güney, 2005 senesinde ünlü şarkıcı Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı.

2008 yılında ilk bestesi "Aşk-ı Virane" Rafet El Roman'ın 2008 tarihli albümü Bir Roman Gibi'de kendine yer buldu. Rafet El Roman ile bu şarkıda bir düete imza atan şarkıcı, bu parçaya çekilen video klipte de sanatçıya eşlik etti. Şarkı oldukça başarılı oldu ve Billboard Türkçe Top 20 Listesi'nde tam 17 hafta bir numarada kaldı. 2009'da düzenlenen geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde de bu şarkı, "Yılın Şarkısı" seçildi.