Tarım Kredi Market devasa indirimleri az evvel duyurdu!

Tarım Kredi Market devasa indirimleri az evvel duyurdu!
Temel tüketim maddelerine dahi ulaşımın zorlaştığı bugünlerde insanlar alışveriş merkezlerinin yaptığı indirimleri takip etmeye özen gösteriyor. Cumhurbaşkanının talimatının ardından maliyetine satışlara başlayan Tarım...

Temel tüketim maddelerine dahi ulaşımın zorlaştığı bugünlerde insanlar alışveriş merkezlerinin yaptığı indirimleri takip etmeye özen gösteriyor. Cumhurbaşkanının talimatının ardından maliyetine satışlara başlayan Tarım Kredi Kooperatif Alışveriş marketi pek çok ürünü uygun fiyatlara vatandaşlara sunacağını açıkladı.

Hangi ürünlerin maliyetine satışa çıkacağı ve indirim oranları yüz binlerce kişi tarafından merakla bekleniyordu. Zira özellikle gıda fiyatlarının sürekli zamlanmasından dolayı vatandaş ciddi sıkıntılar çekmeye başlamıştı. Pek çok kişi önünü görememekte şikayetçi durumda. Evine gıda almak isteyenler bu indirimle biraz olsun rahatlayacak. Bu sebeple indirimli ürünleri takip ederek bütçenizi rahatlatacak alışverişinizi yapabilirsiniz.

Tarım Kredi Marketine Talimat Geldi

Temel tüketim maddelerinin bile fahiş bir zam alarak artmasıyla birlikte vatandaşlar nasıl geçineceklerini kara kara düşünmeye başlamıştı. Bu zorluğu fark eden cumhurbaşkanı elini taşın altına koyarak bazı düzenlemeler yapmak için hareket geçti. Kar amacı taşımayan Tarım Kredi alışveriş merkezine fiyatların düşürülmesi noktasında bilgi iletildi. Buna göre pek çok gıda ürününde maliyetine satışlar başladı.

Tarım Kredi Marketi Hangi Ürünlerde İndirim Yaptı

Alınan talimatlardan sonra indirimli bir şekilde satılacak indirimli ürünler de netleşti. Yeni satış fiyatlarıyla raflarda pek çok önemli ürün bulunuyor. Torku marka sütler yarım yağlı olanlar 13.90 ve tam yağlı olanlar 14.90 TL olmak üzere satışa çıktı. Temel gıdalar arasında yer alan yumurta da indirim görülün ürünler arasında yer aldı. Otuzlu kolu fiyatı 45.95 TL olarak belirlenmiştir.

Kaşar, zeytin ve tereyağı gibi kahvaltılık gıdalar da indirimden yararlandı. Ayrıca bulaşık ve toz deterjanları için de iyileştirmeler söz konusu. Buna göre elitmatik markasının toz deterjan ürünü 59,90 TL’den satışa çıkacak. Tuvalet kağıtları, Ayçiçek yağları, un, pirinç ve çay için de önemli indirimlerin olması beklenmektedir.

Tarım Kredi Market ürünleri için tıklayınız