Tekirdağ'da Çocuklar Kitap Okurken Anneleri de Atölyelere Katılıyor

Tekirdağ'da Çocuklar Kitap Okurken Anneleri de Atölyelere Katılıyor
Kütüphaneye ilgiyi artırmak için yetişkinler için örgü, ebru, ayna tasarım ve taş boyama gibi atölye çalışmaları düzenlendi.Çocuklarını kütüphaneye getiren anneler, kendileri de atölye çalışmalarına katılıyor.Tekirdağ...

Kütüphaneye ilgiyi artırmak için yetişkinler için örgü, ebru, ayna tasarım ve taş boyama gibi atölye çalışmaları düzenlendi.

Çocuklarını kütüphaneye getiren anneler, kendileri de atölye çalışmalarına katılıyor.

Tekirdağ Namık Kemal Kütüphanesi Müdürü Hamide Çakır, kütüphanede yetişkinler ve çocuklar için sürekli etkinlikler düzenlediklerini dile getirdi.

Ailelerinde etkinliklere yoğun talep gösterdiğini belirten Çakır, "Etkinliklerin aileler için çok verimli olduğunu düşünüyoruz. Aileler neredeyse her gün burada çocuklarıyla gelip zaman geçiriyor. Etkinliklerimiz yıl boyunca da devam edecek. Ebru, ahşap, ayna yapımı ve taş boyama gibi kurslarımız oluyor. Burada çocuklar kitap okurken, ailelerde atölye çalışmalarında verimli zaman geçiriyor. Ailelerin ilgisi oldukça fazla. Hatta daha fazla katılmak isteyen oluyor ama belli bir sayının üzerinde katılan olunca alamıyoruz. Başka atölye çalışmalarıyla herkesin katılacağı etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.