THY'den Flaş Açıklama! Deprem Bölgesine Ek Seferler Düzenlenecek

THY'den Flaş Açıklama! Deprem Bölgesine Ek Seferler Düzenlenecek
Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan açıklamada Kahramanmaraş Pazarcık'ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki depremden sonra yardım ekiplerinin bölgeye en hızlı şekilde transferi için ek seferler düzenleneceği ifade edildi.THY...

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan açıklamada Kahramanmaraş Pazarcık'ta yaşanan 7,4 büyüklüğündeki depremden sonra yardım ekiplerinin bölgeye en hızlı şekilde transferi için ek seferler düzenleneceği ifade edildi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, yardım ekiplerinin bölgeye en hızlı şekilde transferi ve sevdikleriyle buluşmak isteyenler için ek seferler hazırladıklarını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Üstün, paylaşımında "Depremden etkilenen bölgelere uçuşları olan misafirlerimiz için ücretsiz iptal/değişiklik hakkı tanıyoruz. Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyoruz. Türk Hava Yolları olarak yaraların sarılmasında tüm gücümüzle milletimizin yanındayız. Birlik içerisinde, en kısa sürede iyileşeceğiz." ifadelerine yer verdi.