TOKİ'den ev alan herkese indirim müjdesi geldi! Herkes tapusuna kavuşacak...

TOKİ'den ev alan herkese indirim müjdesi geldi! Herkes tapusuna kavuşacak...
TOKİ'den ev alanlar için indirim kampanyası başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum indirim kampanyası hakkındaki detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağını duyurdu. Yarın...

TOKİ'den ev alanlar için indirim kampanyası başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum indirim kampanyası hakkındaki detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağını duyurdu. Yarın tüm detaylar belli olacak ve başvuru tarihleri de açıklanacak.

https://edirnejethaber.com/toki-basvurusunda-cok-kritik-detay-yapmayan-bin-pisman-olur/

TOKİ'den bir kampanya daha! Ev alan herkese indirim müjdesi geldi. Herkes tapusuna kavuşacak. 250 bin konut ve 100 bin arsa başvurularını duyuran TOKİ yepyeni bir kampanyayla daha vatandaşın yüzünü güldürdü. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan gelen son dakika duyurusuna göre, ev alanlar için bir kampanya başlayacağı açıklandı ve gözler yarına çevrildi.

BAKAN SON DAKİKA AÇIKLADI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ''Daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir müjdemiz var'' diyerek açıkladı.

DETAYLARI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Bakan Kurum yaptığı açıklamada detayları yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağını ifade etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir müjde vererek, “Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

TARİH DUYURULACAK

Detaylar yarın yapılacak açıklamayla açıklığa kavuşacak ve kampanya tarihi de duyurulacak.

https://edirnejethaber.com/edirne-toki-sosyal-konut-projesi-detaylari-belli-oldu-edirnede-hangi-ilcelerde-toki-yapilacagi-aciklandi/