Trakya Üniversiteler Birliği Toplantısı Düzenlendi

Trakya Üniversiteler Birliği Toplantısı Düzenlendi
Çevrim içi düzenlenen toplantıya, TÜB Dönem Başkanı ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent...

Çevrim içi düzenlenen toplantıya, TÜB Dönem Başkanı ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur ile Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Aras ile TÜB önceki Dönem Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Atalay ve Doç. Dr. Ali İhsan Meşe katılım gösterdi.

Toplantıda, TÜB üyesi üniversitelerin akreditasyon ve kalite süreçleri değerlendirilerek, bu kapsamda alt çalışma gruplarının işleyişi görüşüldü.

Öte yandan toplantı kapsamında, 2023'te yapılması planlanan ortak faaliyet ve çalışmalar ile bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler konuları ele alındı.