Rektörlüğe yeniden Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu atandı

Rektörlüğe yeniden Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu atandı
Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu atandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 16 üniversiteye rektör ataması yaptı. Aralarında Trakya Üniversitesinin de bulunduğu atama kararları Resmi Gazete'de...

Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 16 üniversiteye rektör ataması yaptı. Aralarında Trakya Üniversitesinin de bulunduğu atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Ağustos 2016'da göreve başlayan ve görev süresi biten Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu yeniden Trakya Üniversitesi Rektörü olarak atandı.

ERHAN TABAKOĞLU KİMDİR? 1967 yılında Kırklareli’nde doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Kırklareli’de, liseyi Edirne Lisesi’nde okudu. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2 yıl boyunca Adana’nın Pozantı ilçesinde mecburi hizmette bulundu. 1992 yılında Trakya Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda asistan olarak göreve başladı. 1996 yılında “Göğüs Hastalıkları Uzmanı” oldu. 1999 yılında Trakya Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda “Yardımcı Doçent”, 2005 yılında “Doçent”, 2011 yılında ise “Profesör” unvanını aldı. 2009 yılında, Trakya Üniversitesi Hastanesi Dahili Yoğun Bakım Ünitesi’nin kurucusu ve sorumlusu oldu. 2012 yılında “Yoğun Bakım Uzmanı” unvanını aldı. Bu süre zarfında, mesleki gelişim amacıyla, Trakya Üniversitesi dışında Hacettepe, Marmara, Gazi ve Erciyes gibi farklı üniversitelerde görev yaptı. 28 yıldan bu yana Trakya Üniversitesinde görev yapan Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Ağustos 2016’dan bu yana Trakya Üniversitesi Rektörü olarak görev yapıyor.