Türkiye Bilardo Şampiyonları Belli Oldu

Türkiye Bilardo Şampiyonları Belli Oldu
Edirne'de düzenlenen Türkiye Bilardo Şampiyonası sona erdi.

Edirne Belediye Başkanlığı ve Türkiye Bilardo Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Türkiye Bilardo Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Bilardo Şampiyonası Final Etabı, 3 Bant ve Pool (Amerikan) olmak üzere erkekler kategorisinde 2 branşta ve şampiyonaya 3 Bant branşında Türkiye genel klasmanından ilk 32 sporcu, Pool (Amerikan) branşında ilk 16 sporcunun katılımı ile 2016 yılının şampiyonlarının belli olduğu organizasyon Edirne Belediyesinin katkılarıyla Edirne’de gerçekleşti. Türkiye Bilardo Şampiyonası sonunda her iki branşta 2017 yılı Türkiye’yi temsil edecek 4’er sporcu milli takıma seçildi ve Türkiye Şampiyonu belirlendi.

Edirne’de gerçekleşen Türkiye Bilardo Şampiyonası sonrasında, 2017 yılında 3 bant bilardo da Mehmet Can Çapak, Tayfun Taşdemir, Semih Saygıner, Murat Çelik ve Pool (Amerikan) bilardo da Onur Yıldırım, Melih Dağaş, Saki Kanatlar, Tolga Yükselir milli takım oyunları olarak belirlendi.

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Türkiye Bilardo Şampiyonası ödül töreni, Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan’ın katılımı ile gerçekleşti.

Pool branşında dördüncü Tolga Yükselir, üçüncü Saki Kanatlar, ikinci Melih Dağaş ve şampiyon Onur Yıldırım'ın madalya ve kupalarını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan takdim etti. 

3 Bant Bilardo'da üçüncüler Mehmet Aksoy ile Mehmet Can Çapak; ikinci Murat Çelik ve şampiyon Lütfü Çenet’in madalya ve kupalarını Edirne Valisi Günay Özdemir takdim etti.

Şampiyonada 2016 yılı Genel Klasmanda Türkiye Şampiyonu Mehmet Can Çapak'a kupasını Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan takdim etti.

Tören sonunda kupasını Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, katkılarından dolayı Edirne Valisi Günay Özdemir ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür plaketi takdim etti.

EJH