Türkiye ile Yunanistan Arasında Uyuşturucu Taşıyan 3 Kişi Yakalandı

Türkiye ile Yunanistan Arasında Uyuşturucu Taşıyan 3 Kişi Yakalandı
Türkiye ile Yunanistan arasında uyuşturucu taşıyan üç kişi yakalandı.

Türkiye ile Yunanistan arasında uyuşturucu taşıyan üç kişi yakalandı. Jandarmanın dur ihtarına uymayıp kaçan şüphelileri taşıyan otomobilin lastiklerine ateş edildi. Tarlalara girerek ellerindeki paketleri atarak kaçmaya çalışan üç şüpheli yakalandı.

Yunanistan'dan Meriç Nehri üzerinden botla uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine harekete geçen Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, dur ihtarına uymayan şüphelileri kullandıkları otomobilin lastiklerine ateş ederek durdurdu. Yunanistan'dan Meriç nehri üzerinden botla uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine harekete geçen Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, sınırda yer alan Doyran Köyü’ne iki otomobille gelen 3 şüpheliyi takibe aldı. Şüpheliler uyuşturucu bulunan paketleri aldıktan sonra İstanbul'a gitmek için yola çıktı.

Harekete geçen Jandarma ekipleri iki otomobili durdurmak istedi. Ekiplerin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan şüphelilerle jandarma arasında uzan süren bir kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında seyir halinde bir motosikletliye çarpan şüpheliler, durmayıp kaçmaya devam etti. Şüpheliler, Jandarma ekiplerin araç lastiklerine ateş etmesi sonucu durduruldu. Yaya olarak tarlalara giren 3 şüpheli yanlarındaki paketlerden çevreye atarak kurtulmak istedi. Jandarma ekiplerince tarlada yakalanan şüpheliler F.D., A.Y. ve B.B. gözaltına alındı. Şüphelilerin attıkları paketlerde ise 55 kilo "skunk" uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Edirne Adliyesine sevk edilen şüphelilerin kaçarken çarparak yaraladığı motosiklet sürücüsünün ise diz ve kalça kemiğinin kırıldığı ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Gündem Gazetesi