Türkiye'de İlk Kez Beyaz Bisiklet Etkinliği Gerçekleştirildi

Türkiye'de İlk Kez Beyaz Bisiklet Etkinliği Gerçekleştirildi
Lüleburgaz'daki uluslararası D-100 Karayolu'nda hayatını kaybeden bisikletli çocuklar anısına, çocukların hayatını kaybettikleri yere belediye ekipleri beyaz bisiklet bıraktı.Belediye Başkanı Murat Gerenli, bir daha can kayıplarının...

Lüleburgaz'daki uluslararası D-100 Karayolu'nda hayatını kaybeden bisikletli çocuklar anısına, çocukların hayatını kaybettikleri yere belediye ekipleri beyaz bisiklet bıraktı.

Belediye Başkanı Murat Gerenli, bir daha can kayıplarının yaşanmaması için Lüleburgaz'dan geçen çevre yolunun bir an önce kaldırılması gerektiğinin altını çizdi.

Türkiye'de İlk Kez Gerçekleştirildi

ABD'de vefat eden bisikletlilerin hatırasını yaşatmak ve trafik terörüne dikkat çekilmek için yapılan Beyaz Bisiklet uygulaması Türkiye'de ilk kez Lüleburgaz'da gerçekleştirildi.

Lüleburgaz'da önceki senelerde trafik terörüne kurban giden Sinan Atakan Yavuz ve Eren Karabıyık'ın hayatını kaybettiği yerlere beyaz bisiklet bırakıldı. Lüleburgaz Belediyesi'nce düzenlenen farkındalık ve anma etkinliğine, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Başkan Yardımcıları, hayatını kaybeden çocukların aileleri, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, bisiklet dernekleri ve halktan insanlar katıldı. Etkinlikte,  Sinan Atakan Yavuz ve Eren Karabıyık'ın hayatını kaybettikleri yere ölümlere dikkat çekmek için beyaz bisiklet bırakıldı.

Not:Görsel Temsilidir.