Ücretsiz Oyun Kampanyası Devam Ediyor! 279 TL’lik Oyun Ücretsiz Oldu!  

Ücretsiz Oyun Kampanyası Devam Ediyor! 279 TL’lik Oyun Ücretsiz Oldu!  
Oyun severler iyi bilir ki Epic Games Store uzun süredir kullanıcılara ücretsiz oyun sunmaktadır. Ücretsiz olarak sunulan oyunlar bazı zaman popüler oyunlardan olsa da bazı zaman sıradan oyunlardan olmaktadır. Yani oldukça pahalı...

Oyun severler iyi bilir ki Epic Games Store uzun süredir kullanıcılara ücretsiz oyun sunmaktadır. Ücretsiz olarak sunulan oyunlar bazı zaman popüler oyunlardan olsa da bazı zaman sıradan oyunlardan olmaktadır. Yani oldukça pahalı oyunları da Epic Games Store kütüphanenize hiçbir bedel ödemeden ekleyebilirsiniz. Gelecek hafta ücretsiz olarak sunulacak oyun da resmen pahalı oyunlar arasında yer alan önemli bir oyundur.

279 TL’lik Oyun Ücretsiz Oldu

Epic Games Store tarafından her hafta bir oyun ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu hafta da ücretsiz olarak sunulan oyun 279 TL değerinde olan Star Wars: Squadrons oyunu oldu. Yapılan paylaşım kapsamında 24 Kasım tarihinde ücretsiz olarak sunulan oyun 1 Aralık tarihine kadar ücretsiz olarak Epic Games Store kütüphanenize eklenebilecek. Bu süreçte kütüphanenize eklediğiniz oyuna kalıcı olarak sahip olabileceksiniz.

Star Wars: Squadrons Sistem Gereksinimleri

Star Wars: Squadrons Sistem Gereksinimleri eğer size uygun ise siz de kütüphanenize ekleyerek oyunu oynama imkanına sahipsiniz. Oyunun sistem gereksinimleri:

İşlemci– CPU: Intel i5-6600K ya da AMD Ryzen 3 1300X işlemci

Ekran kartı- GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7850 ekran kartı

Bellek- RAM: 8 GB bellek

Depolama HDD-SSD: 40 GB disk alanı

İşletim sistemi: Windows 10 64-bit işletim sistemi