Ücretsiz Ramazan Gezileri Başlıyor

Ücretsiz Ramazan Gezileri Başlıyor
Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gün İstanbul ve Edirne'ye ücretsiz gezi düzenlenecek.

Çerkezköy Belediyesi tarafından on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısı ile Ramazan ayı boyunca her gün İstanbul ve Edirne'ye ücretsiz gezi düzenlenecek.

İstanbul Sultan Ahmet Camii ve Edirne Selimiye Camii'ne düzenlenecek olan geziler ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, gezilere katılmak isteyen vatandaşların mesai saatleri içerisinde belediye halk masalarına başvurabileceğini belirtti.

ARAÇLAR SAAT 14.00'TE HAREKET EDECEK

Biri İstanbul'a ve biri Edirne'ye olmak üzere her gün iki otobüs, Çerkezköy Belediyesi önünden saat 14.00'te hareket edecek. Geziler hakkında detaylı bilgi veren Belediye Başkanı Akay, "İstanbul'a gidecek otobüslerimiz vatandaşlarımızı Sultan Ahmet Meydanına, Edirne’ye gidecek olan otobüslerimiz ise Selimiye Camii önüne götürecek. Vatandaşlarımız gece yarısına kadar İstanbul ve Edirne'nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan, iftarlarını yapıp teravih namazlarını kıldıktan sonra otobüslerimiz saat 24.00'da indirdiği yerden vatandaşlarımızı alarak tekrar Çerkezköy'e dönecek." açıklamasını yaptı.

EJH