"Ufukların Tacı Selimiye" Fotoğraf Sergisi Düzenlenecek

"Ufukların Tacı Selimiye" Fotoğraf Sergisi Düzenlenecek
Selimiye Cami Külliyesi’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne kabulünün 4. Yılı etkinlikleri kapsamında,  Edirne Belediyesi ve Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) işbirliği ile ‘Ufukların Tacı Selimiye’ adlı karma...

Selimiye Cami Külliyesi’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne kabulünün 4. Yılı etkinlikleri kapsamında,  Edirne Belediyesi ve Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) işbirliği ile ‘Ufukların Tacı Selimiye’ adlı karma fotoğraf sergisi düzenliyor.

29 Haziran-13 Temmuz 2015 tarihleri arasında Selimiye Vakıf Müzesi’nde düzenlenecek olan ‘Ufukların Tacı Selimiye’ adlı karma resim sergisinin açılışı ise, 29 Haziran 2015 Salı günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek.

EFOD Üyesi 23 fotoğraf sanatçının fotoğraflarını yer alacağı sergiye tüm Edirne halkını davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Selimiye Camii Külliyesi’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne kabulünün 4. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu sergide, en güzel Edirne fotoğrafları, fotoğrafseverlerle buluşacak.” dedi.

ufukların tacı selimiye