Ünlü Oyuncu Tacizle Suçlanıyor! Hayranları Şoke Oldu

Ünlü Oyuncu Tacizle Suçlanıyor! Hayranları Şoke Oldu
Netflix'in geçtiğimiz yıla damgasını vuran Squid Game dizisinin O Yeong-su, tacizle suçlanıyor. 78 yaşındaki oyuncunun, 2017 senesinde bir kadını taciz ettiği iddia edildi. Altın Küre Ödüllü oyuncu ise suçlamaları kabul etmiyor.Altın...

Netflix'in geçtiğimiz yıla damgasını vuran Squid Game dizisinin O Yeong-su, tacizle suçlanıyor. 78 yaşındaki oyuncunun, 2017 senesinde bir kadını taciz ettiği iddia edildi. Altın Küre Ödüllü oyuncu ise suçlamaları kabul etmiyor.

Altın Küre ödüllü O Yeong-su'nun 2017'de bir kadına uygunsuz şekilde dokunduğu Güney Koreli savcılar tarafından iddia edildi.

Tacize uğradığını belirten kadın önceki senenin aralık ayında polise başvurmuştu. Nisan ayında Yeong-su herhangi bir ceza almadan dava düşürülmüştü.

Suwon kentindeki savcılık ofisi, Yeong-su'nun ısrarla reddettiği iddiaları araştırmak için davayı tekrar açtı.

Kadından Özür Dilemişti

Yeong-su daha önce taciz iddiaları hakkında basın mensuplarına konuşmuş, gölün çevresini göstermek için kadının ellerini tuttuğunu söylemişti. Ünlü aktör, önceki sene ortaya atılan iddialar sebebi ile kadından özür dilemişti.

Güney Kore'nin Altın Küre ödülü kazanan ilk oyuncusu olan Yeong-su, önceki senenin çok konuşulan dizilerinden Squid Game'de Oh Il-name rolünü canlandırmıştı. Yeong-su, dizide zararsız bir yaşlı adam rolünü üstlenirken karakter hakkındaki ürkütücü gerçeğin ortaya çıkmasıyla şoke etmişti.