Uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi tutuklandı

Uyuşturucu ticareti yapan 2 kişi tutuklandı
Edirne'de uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda birçok madde ele geçirildi ve 2 kişi tutuklandı.Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından...

Edirne'de uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda birçok madde ele geçirildi ve 2 kişi tutuklandı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında, Keşan ilçesinde durdurulan iki farklı araçta arama yapıldı. Aramalarda çeşitli uyuşturucu ve uyuşturucu madde yapımında kullanılan maddeler ele geçirildi. Dört kişi gözaltına alındı, 2 kişi tutuklandı.

Araçların birinde 153 gram metamfetamin maddesi ile 1120 adet sentetik ecza ele geçirildi. Bir diğer araçta ise 1022 gram bonzai olarak bilinen sentetik kannabinoid maddesi, 409 gram esrar maddesi ve 853 gram kimyasal sıvı ele geçirildi.

Farklı günlerde meydana gelen olaylarla ilgili olarak dört kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan tahkikak sonucunda uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan M.B. ve F.K. isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Diğer iki şahıs D.B. ve M.Ç. hakkında ise soruşturma devam ediyor.