Uzunköprü yeni devlet hastanesi ihalesi yapıldı

Uzunköprü yeni devlet hastanesi ihalesi yapıldı
Uzunköprü 200 yataklı devlet hastanesi yapım işi ihalesi yapıldı. Gelişmeleri AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba açıkladı.Geçen günlerde ihale sürecinin başladığının müjdesini veren AK Parti İl Başkanı İba, bugün...

Uzunköprü 200 yataklı devlet hastanesi yapım işi ihalesi yapıldı. Gelişmeleri AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba açıkladı.

Geçen günlerde ihale sürecinin başladığının müjdesini veren AK Parti İl Başkanı İba, bugün itibarıyla Sağlık Bakanlığınca Edirne ili Uzunköprü ilçesi 200 yataklı devlet hastanesi yapım işi ihalesinin yapıldığını belirtti. Edirne'nin sağlık noktasında çok önemli bir seviyeye geldiğini ifade eden İba, Uzunköprü ilçesine yapılacak olan yeni devlet hastanesi için AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile birlikte yoğun çaba gösterdiklerini dile getirdi.

Hastane hakkında bilgi veren İba, "Geçtiğimiz günlerde ihale sürecinin başladığının müjdesini Uzunköprülü hemşehrilerimize vermiştik. Bugün ise Sağlık Bakanlığımızın attığı yeni adım ile birlikte 200 yataklı yeni Uzunköprü Devlet Hastanemizin ihalesi yapılmıştır. Uzunköprülü hemşehrilerimiz için önem arz eden hastanemiz bölgemizin sağlık alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kapasite ve teknolojide olacaktır.” dedi.