Uzunköprü'de Eğitim-Öğretim Yılı Başarılı Geçti

Uzunköprü'de Eğitim-Öğretim Yılı Başarılı Geçti
Müdür Akman tarafından yaptığı açıklamada, okullarda birinci dönemin yarın sona ereceğini ve ikinci dönemin 6 Şubat 2023 başlayacağını ifade etti.Başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını ifade eden Müdür Akman, şu...

Müdür Akman tarafından yaptığı açıklamada, okullarda birinci dönemin yarın sona ereceğini ve ikinci dönemin 6 Şubat 2023 başlayacağını ifade etti.

Başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını ifade eden Müdür Akman, şu ifadeleri kullandı:

"Geride bıraktığımız bu dönemde Değirmenci Köy Yaşam Merkezimiz faaliyete başlamış tüm öğrencilerimiz ve halkımıza hizmet etmektedir. Yapılan çalışmalar ve bağışçılarımızın değerli katkılarıyla kütüphanesiz okulumuz kalmamış ve kütüphanelerimizdeki kitap sayımız 56 bine ulaşmıştır. Bakanlığımızın başlattığı Aile Okulu Projesi eğitimlerinde iki binden fazla velimizin eğitimleri tamamlanmış olup, muhtar eğitimlerini de kapsayarak devam etmektedir. Mesleki Eğitim Merkezimizde toplam 34 meslek alanımız bulunmakta olup yapılan çalışma ve doğru yönlendirmeler ile merkezimizdeki öğrenci sayımız 300'e ulaşmıştır."

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı "Matematik Seferberliği" projesi kapsamında da birçok etkinlik yaptıklarını ifade eden Akman, Uzunköprü'deki okulların yeni döneme de başarılı şekilde yapacağını belirtti.