Vivo X Fold Plus Tanıtımı İçin Sayılı Günler Kaldı

Vivo X Fold Plus Tanıtımı İçin Sayılı Günler Kaldı
Önceki aylarda katlanabilir telefon X Fold modeli ile Guiness rekorlar kitabına ismini yazdıran Vivo, yeni modeli Vivo X Fold Plus için tanıtım tarihini duyurdu.Webio platformunda sızıntı bilgileri paylaşan Digital Chat Station, önceki...

Önceki aylarda katlanabilir telefon X Fold modeli ile Guiness rekorlar kitabına ismini yazdıran Vivo, yeni modeli Vivo X Fold Plus için tanıtım tarihini duyurdu.

Webio platformunda sızıntı bilgileri paylaşan Digital Chat Station, önceki haftalarda yeni Vivo X Fold Plus özelliklerini duyurdu. Yeni model, Qualcomm’ca üretilen Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciye sahip olacak.

Vivo X Fold Plus Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci ile 3.19 GHz hızında Cortex-X2, 2.75 GHz hızında performans sergileyen üç adet Cortex-A710 ve 1.80 GHz hızında çalışan dört tane Cortex- A510 çekirdeğe sahip. 4nm teknolojisi ile üretilen işlemcinin grafik arabiriminde ise Adreno 730 mevcut.

Yeni model Android 12 işletim sistemi ile kullanıma sunulacak. Vivo, X Fold Plus modelini 26 Eylül 2022 tarihinde saat 14.00’te tanıtacak.