WhatsApp Yıllardır Beklenen Özelliğe Kavuşuyor! Kullanıcılar Bu Habere Çok Sevinecek

WhatsApp Yıllardır Beklenen Özelliğe Kavuşuyor! Kullanıcılar Bu Habere Çok Sevinecek
Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma programı WhatsApp, dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Ülkemizde de milyonlarca kişi için vazgeçilmez olan WhatsApp, kullanıcı talepleri doğrultusunda...

Meta bünyesinde yer alan çevrimiçi mesajlaşma programı WhatsApp, dünya genelinde yüz milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Ülkemizde de milyonlarca kişi için vazgeçilmez olan WhatsApp, kullanıcı talepleri doğrultusunda adımlar atmaya devam ediyor. Şirketin üzerinde çalıştığı son özellik ile birlikte, WhatsApp artık daha fazla cihazda kullanılabilecek.

WhatsApp Tabletlerde de Kullanılabilecek

WhatsApp bugüne kadar, telefonlarda ve bilgisayarlarda kullanılabiliyordu ancak uygulamayı tabletten kullanmak mümkün değildi. Kullanıcıların yıllardır beklediği özellik için test çalışmaları başladı. Söz konusu yenilik ile birlikte, tabletlerde ve iPad'lerde WhatsApp kullanılabilecek. Tabletlerde de uygulamanın kullanılması için test çalışmaları devam ederken, kararlı sürümünün ilerleyen süreçte aktif edilmesi bekleniyor.

WhatsApp Tabletlerde Nasıl Kullanılacak?

WhatsApp'ı, tabletlerde kullanmak için SIM kart gerekmeyecek. Bilgisayarlarda kullanılan WhatsApp Web'te olduğu gibi, tabletlerde de QR kod ile uygulama kullanılabilecek. WhatsApp'ın tablet versiyonunda, akıllı telefonlarda olan birçok özelliğin yer alması bekleniyor.