WhatsApp'ın Yeni Özelliği Kullanıcıları Memnun Edecek! İşte Yeni Özellik

WhatsApp'ın Yeni Özelliği Kullanıcıları Memnun Edecek! İşte Yeni Özellik
Meta bünyesinde yer alan çevrim içi mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a, güncel ihtiyaçlar ve kullanıcı talepleri doğrultusunda yeni özellikler ekleniyor. Bu kapsamda, uygulamaya eklenecek yeni özellikler pek çok kişi tarafından...

Meta bünyesinde yer alan çevrim içi mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a, güncel ihtiyaçlar ve kullanıcı talepleri doğrultusunda yeni özellikler ekleniyor. Bu kapsamda, uygulamaya eklenecek yeni özellikler pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Şirketin sağladığı yeni özellik ile birlikte, silinin mesajı geri getirebilmek mümkün olacak.

WhatsAppta Silinen Mesajı Geri Getirme

WhatsApp'ta her hangi bir mesajı silmek isteyince, 'kendimden sil' ve 'herkesten sil' şeklinde iki farklı seçenek çıkıyor. Kullanıcılar kendimden sil seçeneği ile mesajı silmeleri durumunda, diğer kişiler için mesajı silmeleri mümkün olmuyordu. Yeni özellik ile birlikte, kendim için sil ile herhangi bir mesaj silindiği zaman, ekranda 5 saniye boyunca 'geri al' seçeneği çıkacak ve böylece mesaj 5 saniye içerisinde geri alınabilecek.

WhatsApp'a Yeni Özellikler Eklenmeye Devam Ediyor!

WhatsApp, kullanıcı talepleri ve güncel ihtiyaçlar doğrultusunda, güncellemeler ile yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Önümüzdeki süreçte, uygulamaya eklenecek yeni özelliklere dair şirketten açıklamalar gelebilir.