WhatsApp'tan büyük kavga çıkaracak karar! Bu iş burada biter!

WhatsApp'tan büyük kavga çıkaracak karar! Bu iş burada biter!
Eski model bir telefonda WhatsApp kullanmaya devam edenlere kötü haber geldi. Bu cihazlara verilen destek çok yakında sona eriyor. Son ortaya atılan iddialar, şirketin sonbahar aylarında iOS 10 ve iOS 11'e desteğini keseceğini ortaya...

Eski model bir telefonda WhatsApp kullanmaya devam edenlere kötü haber geldi. Bu cihazlara verilen destek çok yakında sona eriyor. Son ortaya atılan iddialar, şirketin sonbahar aylarında iOS 10 ve iOS 11'e desteğini keseceğini ortaya koyuyor. Bu kararla birlikte iPhone 5 ve 5C, iOS 12 ve sonraki sürümlerini kullanan modeller artık uygulamayı açamayacak. Bu karar WhatsApp'ın güvenlik, özellikler ve genel işlevsellik için en son güncellemeleri almayı durduracağı anlamına geliyor.

Bu iş burada biter. WhatsApp'tan büyük kavga çıkaracak karar! Bu modellere destek tamamen kesiliyor. Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından birisi olan WhatsApp, iOS 11 ve daha önce 24 Ekim'de desteğini resmi olarak sonlandıracak. Mesajlaşma uygulaması bağlı eski model telefon kullananlar kötü haberin ardından yeni bir cihaza geçmeyi düşünmeye başladı. Detaylar ise gelecek günlerde netlik kazanacak.

DÖNEM DÖNEM LİSTEDEN ÇIKARILIYOR

Yeni geliştirilen özellikler eski teknolojiyle çalışamayacağından uygulama üreticileri eski mobil işletim sistemlerine desteği sona erdiriyor.

SON OLARAK...

Bilindiği üzere WhatsApp, Mart 2021'de iOS 9'u desteklemeyi bırakarak benzer bir adıma daha imza atmıştı.

ERİŞİM SAĞLANAMAYACAK

Eğer bu iddialar doğru çıkarsa, iPhone 5 ve 5C, iOS 12 ve sonraki sürümlerini kullanan modeller artık uygulamayı açamayacak.

GÜNCELLEME ALAMIYOR

WhatsApp'ın desteğini kestiği cihazlar hiçbir şekilde uygulama tarafından gelen güncellemeleri de alamıyor.