Yarın Okullar Tatil Mi? 15 Tatil Uzadı Mı Merak Ediliyor!

Yarın Okullar Tatil Mi? 15 Tatil Uzadı Mı Merak Ediliyor!
23 Ocak tarihi itibariyle başlayan sömestr tatili, 3 Şubat'ta sona erdi. Milyonarca öğrenci 6 Şubat tarihinde tekrar ders başı yapacak. İkinci dönemin başlamasına sayılı saatler kala, okulların yarın tatili olup olmayacağı...

23 Ocak tarihi itibariyle başlayan sömestr tatili, 3 Şubat'ta sona erdi. Milyonarca öğrenci 6 Şubat tarihinde tekrar ders başı yapacak. İkinci dönemin başlamasına sayılı saatler kala, okulların yarın tatili olup olmayacağı ile ilgili araştırmalar devam ediyor.

Yarın Okullar Tatil Mi?

Kar yağışı ülke genelinde pek çok şehirde etkisini gösteriyor. Kar yağışı devam ederken, okulların tatili olup olmayacağı da merak konusu oldu. Kar yağışı nedeniyle okulların tatili olması durumunda, Valilik tarafından açıklama yapılıyor. Bu çerçevede, okulların tatil olup olmayacağına dair gelişmelere ve duyurulara, Valiliklerin resmi internet sitelerinden ulaşılabilir.

İstanbulda Okullar Tatil Mi?

İstanbul'da okulların tatili olacağına dair bir açıklama henüz gelmedi. Güncel gelişmeler için İstanbul Valiliği'nin resmi internet sitesi takip edilebilir.

Ankarada Okullar Tatili Mi?

İstanbul'un yanı sıra, Ankara'da da okulların tatil edilip edilmediği araştırılıyor. Ankara Valiliği de henüz bir açıklama yapmadı.