Yasak Elma Yeni Bölüm Neden Yayınlanmadı? Yasak Elma Bitti Mi Neden Yok Merak Ediliyor!

Yasak Elma Yeni Bölüm Neden Yayınlanmadı? Yasak Elma Bitti Mi Neden Yok Merak Ediliyor!
Konusu, oyuncu kadrosu, olay örgüsü ve kendine has diyalogları ile seyircilerden büyük beğeni toplayan Yasak Elma dizisi, her hafta pazartesi günü saat 20.00'de FOX TV ekranlarına yayınlanıyor. Dizinin bu akşam da her hafta olduğu...

Konusu, oyuncu kadrosu, olay örgüsü ve kendine has diyalogları ile seyircilerden büyük beğeni toplayan Yasak Elma dizisi, her hafta pazartesi günü saat 20.00'de FOX TV ekranlarına yayınlanıyor. Dizinin bu akşam da her hafta olduğu gibi izleyicilerle buluşması beklenirken, dizinin takipçileri yeni bölümü ekranlarda göremeyince, neden eski bölümün yayınladığını araştırmaya başladılar.

Yasak Elma Yeni Bölümü Neden Yok?

Yasak Elma dizisinin 155. bölümünün bu akşam yayınlanması bekleniyordu ancak dizinin geçen hafta yayınlanan 154. bölümü tekrar ekranlara geldi. Yeni bölümün neden yayınlanmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmazken, sosyal medyadaki kullanıcılar Taksim'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle dizinin yeni bölümünün ekranlara gelmediğine dair iddialarda bulundular.

Yasak Elma Hangi Gün Yayınlanıyor?

Yasak Elma dizisi, her hafta pazartesi günü saat 20.00'de, FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Yasak Elma Oyuncuları

Yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği ve aşk, dram, komedi ögelerinin hakim olarak yer aldığı Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Melisa Doğu, Sevda Erginci, Barış Aytaç, Şebnem Dönmez ve Vildan Atasever gibi pek çok isim ye alıyor.