Yer yerinden oynadı! Ziraat, Halk, Garanti, ING son dakika kararı! Tabloya bakın!

Yer yerinden oynadı! Ziraat, Halk, Garanti, ING son dakika kararı! Tabloya bakın!
Kredi faizlerin de bir düşüş olması birçok vatandaşın arzu ettiği konulardan biriydi. Çünkü ev veya araba günümüz faiz oranlarıyla kişileri oldukça zorlamaktaydı. Sonunda kimsenin beklemediği şey oldu ve birçok özel banka...

Kredi faizlerin de bir düşüş olması birçok vatandaşın arzu ettiği konulardan biriydi. Çünkü ev veya araba günümüz faiz oranlarıyla kişileri oldukça zorlamaktaydı. Sonunda kimsenin beklemediği şey oldu ve birçok özel banka ve kamu bankaları kredi faizlerinde indirime gideceğinin müjdesini verdi. Şimdilik Halkbank, Ziraatbankası, Garanti BBVA, Denizbank, İş Bankası ve TEB indirim yapacağını açıklayan bankalardan oldu.

https://edirnejethaber.com/3-bankada-promosyon-depremi-agizlar-acik-kaldi-odemeler-81315-000-tl/

İlerleyen günlerde daha birçok bankanın indirime gitmesi de olası görülüyor. Oluşan bu fırsatın pek çok kişinin işine yarayacağı ve bu krediler sayesinde kişilerin borçlarını birleştirmesinin ya da yeni yatırımlar yapmasının mümkün olacağı sosyal medyada dile getirilen düşünceler arasında yer alıyor.  Böylece nakit ihtiyacı pratik bir şekilde karşılanmış oldu!

https://edirnejethaber.com/3-bankada-deprem-anlasmalar-iptal-ediliyor-promosyonlar-22-bin-tl-oldu/

Nakit İhtiyacı Olanlar Sevindi

Bankaların faiz indirimine gideceklerini duyurmalarının ardından konuyla ilgili oldukça olumlu eleştiriler yazıldı. Bu durumun en çok kirada oturan kişilere yarayacağı düşünülüyor. Son zamanlarda artan kiralara daha fazla katlanmak istemeyenler kendi evlerini almak için harekete geçeceklerdir. Yine yeni açıklanan Eylül ayı araç fiyatları listesinde bazı markaların indirim yaptığı ile ilgili birçok haber mevcut.

Ayağı yerden kesilsin isteyen kişiler kendilerine sıfır bir araç alabilir ya da ellerinde ki imkânı ikinci el araç piyasasında değerlendirebilirler. Elbette ki düşen faizler borçları olan kimselere de ilaç gibi gelecektir. Böyle insanlar nakit ihtiyacını karışlayabilir ve rahat bir kış geçirebilirler.

İşte Yeni Faiz Oranları

Bankaların verdiği faiz oranlarına bakacak olursak Halkbank ihtiyaç kredisini Yüzde 1,89, taşıt kredisini 1,59, konut kredisini ise 1,20 ile veriyor. Özellikle konut kredisinin birçok bankaya göre cazip olduğunu söylemek mümkün.

Yine bir kamu bankası olan Ziraat Bank ihtiyaç kredisini 1,79, taşıt kredisini 1,59, konut kredisini 1,36 ile veriyor ki bu rakamlarda birçok bankaya göre oldukça düşük kalıyor. Özel bankalara bakacak olursak Akbank ihtiyaç kredisini 2,12, taşıt kredisini 2,05, konut kredisini 2,08 ile veriyor. HSBC ise ihtiyaç kredisini 2,57, taşıt kredisini 3,79, konut kredisini 3,79 ile veriyor.

https://edirnejethaber.com/bankada-parasi-olan-vatandaslar-dikkat-yarin-oglen-hesaplariniza-yatacak/