Yılbaşı Konserleri

Yılbaşı Konserleri
Edirne Belediyesi, 31 Aralık 2015 Perşembe günü Saraçlar Caddesi ve Barış Parkında yılbaşı konseri düzenleyecek.

Edirne Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenleyeceği konserlerle yeni yıl coşkusunu sokaklara taşıyacak. Bu yıl 2 farklı mekanda 2 ayrı konser düzenleyecek olan Edirne Belediyesi, Edirne halkını alternatif bir yılbaşı akşamına davet ediyor.

31 Aralık 2015 Perşembe günü Saat 20.00'de Saraçlar Caddesinde Yüksel ve Fasıl Ekibiyle başlayacak olan konser Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Edirne'yi başarıyla temsil eden Barış Jackson Dance Crew ile devam edecek. Edirneliler 2016 yılına ise Buğrahan ile 'merhaba' diyecek.

Yılbaşı konserlerinin ikinci durağı ise suni gölet olarak da bilinen Barış Parkı olacak. Saat. 20.00'de Haluk&Grup Orijinal ile başlayacak olan konser Özcan Aksu ile son bulacak.

Saatler 24:00'ü gösterdiğinde ise Edirne 2016'yı havai fişek gösterisiyle karşılayacak.

2015 yılını büyük bir coşkuyla geride bırakmak isteyen Edirne halkını yılbaşı konserlerine davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Yılbaşı akşamı Saraçlar Caddesi ve Barış Parkında düzenleyeceğimiz yılbaşı konserine tüm Edirne halkını davet ediyorum. 2016, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz, Edirne'yi geleceğe taşıyan, umutlarımızın yeşerdiği bir yıl olsun. Tüm Edirne halkına sağlık, huzur, başarı ve mutluluk diliyorum." diye konuştu.

recepGurkanNewYearPoster2016