Yine Bonzai! 5 Kişi Hastanelik Oldu

Yine Bonzai! 5 Kişi Hastanelik Oldu
Tanımadığı bir kişiden 5 lira karşılığı bonzai alan bir kişi gözlerini hastanede açarken, bonzaiden yine aynı ilçeden 2, Keşan ve İpsala ilçelerinde de birer olmak üzere 4 kişi daha hastanelik oldu.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde tanımadığı bir kişiden 5 lira karşılığı bonzai alan bir kişi gözlerini hastanede açarken, bonzaiden yine aynı ilçeden 2, Keşan ve İpsala ilçelerinde de birer olmak üzere 4 kişi daha hastanelik oldu.

5 LİRAYA BONZAİ

Edinilen bilgilere göre, Habib Hoca Mahallesi'nde E.E. isimli bir kişi bir kişiden 5 lira karşılığında satın aldığı bonzaiyi içtikten kısa süre sonra yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan kişi kendine geldiğinde uyuşturucuyu tanımadığı bir kişiden satın aldığını söyledi. E.E'nin hastaneden taburcu edilmesinin ardından devreye emniyet güçleri girdi.

'PİŞMANIM' DEDİ

Uzunköprü'nün Mescit Mahallesi'nde de E.E. isimli bir başka kişi de tanımadığı kişiden satın aldığı uyuşturucuyu içtikten sonra hastanede tedavi altına alındı. E.E. uyuşturucu kullandığı için pişman olduğunu söyledi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Uzunköprü'de yine uyuşturucu kullanan U.Y. isimli kişi de hastanelik oldu. U.Y. kendisine geldikten sonra verdiği ifadede uyuşturucuyu tanımadığı bir kişiden satın aldığını belirtirken şikayetçi olmadığını söyledi.

BONZAİ KULLANAN OĞLUNU ŞİKAYET ETTİ

Keşan'da bir aile uyuşturucu kullanan çocuklarını polise şikayet ederek yardım istedi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde ikamet eden A.K. ile M.K. çiftinin çocukları K.K.'nin bonzai bağımlısı olduğunu, kendilerine hakaret edip tehdit ettiğini söyleyerek şikayetçi olduklarını bildirdi.

İPSALA'DAKİ OLAY

İpsala'da da uyuşturucu kullanan bir kişi hastaneye kaldırıldı. Saraç İlyas Mahallesi'nde F.İ. isimli kişi uyuşturucu kullanması sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. F.İ.'nin hastanedeki tedavisinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatıyla soruşturmaya başlandı.

Kaynak: Hudut Gazetesi