Yok Artık Dedirtti! Messi'den Dünya Kupası Sonrası Yataklı Paylaşım

Yok Artık Dedirtti! Messi'den Dünya Kupası Sonrası Yataklı Paylaşım
Penaltılarda Fransa'yı mağlup eden Arjantin Milli Takımı, Dünya Kupası'nı kaldırmanın sevincini yaşarken, Lionel Messi'nin Instagram'dan yaptığı paylaşım sosyal medyada dalga konusu oldu.Bu yıl Katar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen...

Penaltılarda Fransa'yı mağlup eden Arjantin Milli Takımı, Dünya Kupası'nı kaldırmanın sevincini yaşarken, Lionel Messi'nin Instagram'dan yaptığı paylaşım sosyal medyada dalga konusu oldu.

Bu yıl Katar'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın finalinde Arjantin ve Fransa karşı karşıya gelirken, kazanan takım Arjantin olmuştu.

İlk 120 dakikasında 3-3'lük eşitliğin ardından penaltılara gidilen maçta, Arjantin sahadan zaferle ayrılmıştı.

Zaferin ardından ise çok sayıda futbolsever sevinirken, Arjantin Dünya Kupası'nı kaldırdı.

Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi ise maç sonunda büyük bir sevinç yaşarken, sosyal medyada art arda yapılan paylaşımlar büyük ilgi çekti.

Instagram'da çok sayıda 'dünya kupası' temalı fotoğraf paylaşan Messi, hemen ardından yaptığı paylaşımla oldukça fazla konuşuldu.

Dünya Kupası'yla Uyudu! 

Arjantin Milli Takım kaptanı Lionel Messi, maç sonunda yaşadığı sevinci sevdikleri ve sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşırken, son paylaşımı en çok dikkat çeken paylaşım oldu. Yaptığı paylaşım ise şuydu: