Yolların Onarımları Başladı

Yolların Onarımları Başladı
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Fen İşleri ekiplerinin asfalt sezonunu açtığını belirterek, "Hava sıcaklıklarının yükselmesi ile birlikte, asfalt ve parke onarım sezonunu açtık." dedi.Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Fen İşleri ekiplerinin asfalt sezonunu açtığını belirterek, "Hava sıcaklıklarının yükselmesi ile birlikte, asfalt ve parke onarım sezonunu açtık." dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, asfalt ve kilit parke taş onarımlarının Edirne Belediyesi’ne maliyetinin 4 milyon TL olduğu belirterek, "Kış mevsiminde bozulan yolların onarımlarına başladık. Ekiplerimiz ilk asfaltlama çalışmalarına Haşim İşcan Caddesi üzerinde ve Cumartesi Pazarı civarında başladı.

Bu kış sezonunda dört kez sel olması yağışların çok fazla olması gibi çeşitli nedenlerle yıpranma gibi su patlakları gibi yollarımızın belli bölümlerinde aşınmalar ve bozulmalar var. Asfalt sezonunun gelmesini bekliyorduk, çünkü asfaltı hava sıcaklıkları 20 dereceye oturmadan başlayamıyoruz, sıcak asfaltla yamaları yapmamız lazım. Hava sıcaklıkları 20 derecenin üzerine oturdu artık. Biz de bu sabah itibariyle Edirne'deki asfalt onarımlarına başladık. Kilit parke taş olan yerlerinde 6 Mayıs itibariyle ihalelerini yaptık, birkaç gün içinde de bu çalışmalarda başlayacak ve 1 ay gibi bir süre içerisinde tümünü bitirmiş olacağız. Vatandaşlarımız bu tadilatlar ile daha rahat edecek." dedi.

yol asfalt 2