Zehra Güneş'in Sevgilisiyle Pozu Büyük Beğeni Topladı

Zehra Güneş'in Sevgilisiyle Pozu Büyük Beğeni Topladı
Zehra Güneş, Milli Takım ve Vakıfbank'taki performansı ile son yıllarda iyi bir çıkış yakaladı. Yer aldığı takımların vazgeçilmez oyuncusu olan Zehra Güneş, saha içindeki yüksek performansının yanı sıra, sosyal medya...

Zehra Güneş, Milli Takım ve Vakıfbank'taki performansı ile son yıllarda iyi bir çıkış yakaladı. Yer aldığı takımların vazgeçilmez oyuncusu olan Zehra Güneş, saha içindeki yüksek performansının yanı sıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından sıkça söz ettiriyor. Güneş'in, son paylaşımı da takipçilerinden büyük ilgi gördü.

İki Yüz Bini Aşkın Beğeni Aldı

Başarılı voleybolcu Zehra Güneş'in Instagram'da, 2.2 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Güneş, son paylaşımında sevgilisi Eren Ali Dişli ile katıldığı bir sergiye ilişkin karelere yer verdi. Söz konusu paylaşımda, Zehra Güneş ve Eren Ali Dişli'nin yan yana yer aldığı kare sosyal medyada gündem oldu.

Eren Ali Dişli Kimdir?

Sırma Grup'un sahibi olan Davut Dişli'nin oğlu Eren Ali Dişli, 2000 yılında dünyaya geldi. Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümde eğitim gören Dişli, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. Bir süredir Zehra Güneş ile ilişki yaşayan Eren Ali Dişli, paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor.