1-2-3-4 kişi yaşayan hanelere para yardımı 600 TL'den 1250 TL'ye yükseldi

1-2-3-4 kişi yaşayan hanelere para yardımı 600 TL'den 1250 TL'ye yükseldi
Çocuk Destek Bileşeni adlı yeni ödemenin de müjdesini veren Bakan Yanık Aile Destek Programı ödemelerinin de Kasım ayı itibariyle zamlı olarak yatırılacağını duyurdu. Başvurular ise e-Devlet üzerinden yapılırken bir diğer...

Çocuk Destek Bileşeni adlı yeni ödemenin de müjdesini veren Bakan Yanık Aile Destek Programı ödemelerinin de Kasım ayı itibariyle zamlı olarak yatırılacağını duyurdu. Başvurular ise e-Devlet üzerinden yapılırken bir diğer alternatif SYD vakıfları oluyor.

1-2-3-4 kişi yaşayan hanelere para yardımı! 600 TL'den 1250 TL'ye yükseldi. Zamlı olarak yatırılacak. Milyonlarca haneyi yakından ilgilendiren Türkiye Aile Destek Programı ödemesiyle ilgili önemli bir son dakika açıklaması paylaşıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık müjdeli haberi vatandaşlara duyurarak 450 ila 600 TL olarak ödenen destek programında artış olacağını müjdesini de duyurdu. Öte yandan Çocuk Destek Bileşeni isimli yeni bir destek programı da devreye alınıyor.

ARTIŞ YAPILDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı tutarlarının artırıldığını duyurdu.

1250 TL'YE KADAR YÜKSELDİ

Geçtiğimiz aylarda başlayan ve 450- 600 lira olarak yatırılan destek tutarı 850-1250 TL'ye çıkmış oldu.

BAŞVURU İÇİN...

Programa başvuru yapmak isteyenlerin e-Devlet üzerinden ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) aracılığıyla başvuru işlemlerini tamamlayacağı bildirildi.

KASIM'DA ZAMLI YATIRILACAK

Öte yandan Kasım ayında ödemelerin zamlı olarak hesaplara yansıtılacağı bilgisine ulaşıldı.