12 yaş altı çocuğu olan anne babalara izin

12 yaş altı çocuğu olan anne babalara izin
Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların 16 Mart'tan itibaren iki hafta tatil edilmesinin ardından Ediren Belediyesi, belediyede çalışan 12 yaş altı çocuğu olan anne ve babalara idari izin verdi. Kararı Edirne Belediye Başkanı...

Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların 16 Mart'tan itibaren iki hafta tatil edilmesinin ardından Ediren Belediyesi, belediyede çalışan 12 yaş altı çocuğu olan anne ve babalara idari izin verdi. Kararı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Koronavirüsünün birçok ülkeden sonra Türkiye'de de görülmesinin ardından yetkililer tarafından geniş önlemler alınırken Milli Eğitim Bakanlığınca da 16-30 Mart tarihleri arasında eğitime ara verildi. Bu kapsamda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, okulların tatil edilmesinden dolayı 12 yaşından küçük çocuğu olan anne babaların idari izinli sayılacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Gürkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Belediyemizin Değerli Çalışanları; korona virüsü tedbirleri kapsamında okulların tatil edilmesinden dolayı 12 yaşından küçük çocuğu olan anne/babalar Edirne Belediyesi tarafından idari izinli sayılacaktır." dedi.