2023 CHP Bolu Milletvekili Adayları

2023 CHP Bolu Milletvekili Adayları
Aday listelerinin sunulmasıyla birlikte, seçime kısa bir süre kala CHP milletvekili adayları il il netleşti. Eksiklerin tamamlanmasının ardından YSK kesin aday listelerini 19 Nisan'da açıklayacak.14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak...

Aday listelerinin sunulmasıyla birlikte, seçime kısa bir süre kala CHP milletvekili adayları il il netleşti. Eksiklerin tamamlanmasının ardından YSK kesin aday listelerini 19 Nisan'da açıklayacak.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için CHP Bolu milletvekili adayları isim listesi yayınlandı.

Bolu'daki CHP Milletvekili Adayları Belli Oldu

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi partiler aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu. Bu kapsamda Bolu CHP milletvekili adayları da belirlendi.

YSK'nin aday listelerini incelemesinin ardından eksiklikler tamamlanacak ve son şekli verilen oy pusulalarıyla seçmenler karşısına çıkılacak. Milletvekili kesin aday listeleri ise 19 Nisan'da açıklanacak. Peki CHP'nin Bolu'da yarışacak adayları kimler? İşte 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde Bolu'dan çıkacak olan CHP milletvekili adayları:

  1. Türker Ateş
  2. Mehmet Burak Cop
  3. Zuhal Işın