2023 MHP Bolu Milletvekili Aday Listesi

2023 MHP Bolu Milletvekili Aday Listesi
19 Nisan'da YSK'nin kesin aday listelerini ilan etmesi beklenirken, partiler birer birer listelerini teslim etti. Tüm eksiklerini tamamlayan MHP, Bolu milletvekili adaylarının bulunduğu isim listesi teslim ederken eksikler de tamamlandı....

19 Nisan'da YSK'nin kesin aday listelerini ilan etmesi beklenirken, partiler birer birer listelerini teslim etti. Tüm eksiklerini tamamlayan MHP, Bolu milletvekili adaylarının bulunduğu isim listesi teslim ederken eksikler de tamamlandı. Artık gözler önce kesin listelerin yayımlanacağı 19 Nisan, sonra da seçimlerin yapılacağı tarih olan 14 Mayıs 2023 tarihinde olacak.

MHP'nin Bolu milletvekili adayları, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için YSK'ye sunuldu.

YSK'nin aday listelerini incelemesi sonrasında, eksiklikler tamamlanacak ve oy pusulalarına son şekil verilecek. Milletvekili kesin aday listeleri ise 19 Nisan'da ilan edilecek. İşte, MHP'nin 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için listeye aldığı Bolu milletvekili adayları:

  1. İsmail Akgül
  2. Rahmi Aksoy
  3. Muhittin Özel