3 Büyükler Deplasman Yasağı Talebinde Bulundu

3 Büyükler Deplasman Yasağı Talebinde Bulundu
Süper Lig'de Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine getirilen deplasman yasağından sonra yeni bir iddia gündeme geldi. Gazeteci Candaş Tolga Işık, 3 büyük kulübün yasak talebinde bulunduğunu iddia etti.Gazeteci Candaş Tolga Işık,...

Süper Lig'de Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine getirilen deplasman yasağından sonra yeni bir iddia gündeme geldi. Gazeteci Candaş Tolga Işık, 3 büyük kulübün yasak talebinde bulunduğunu iddia etti.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Süper Lig'deki üç büyük kulübün deplasman yasağı kuralını uygulatmak istediğini belirtti.

Vali Yerlikaya ile Görüşmesini Aktardı

Gazeteci Işık, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile konuştuğunu belirterek, "Az önce İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya h.sonu oyananacak BJK-FB maçına neden FB taraftarı alınmadığını sordum, '3 büyük kulüp temsilcisine sorduk onlar bu sene de aramızda oynanacak maçlara deplasman taraftarı alınmasını istemiyoruz dedi biz de bu talebi yerine getirdik' dedi" şeklinde yazdı.

Süper Lig'de 2 Ekim'de oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine deplasman takımın seyircisinin alınmayacağı ifade edilmişti.