600 TL Maxipuan Kampanyası Devam Ediyor! İş Bankası Müşterilerine Müjde

600 TL Maxipuan Kampanyası Devam Ediyor! İş Bankası Müşterilerine Müjde
İş Bankası, market ve diğer alışverişler için çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, Ramazan Ayı ile birlikte İş Bankası'nın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İş Bankası'nın resmi internet...

İş Bankası, market ve diğer alışverişler için çeşitli kampanyalar duyuruyor. Bu kapsamda, Ramazan Ayı ile birlikte İş Bankası'nın güncel kampanyaları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan açıklama ile birlikte, mart alışverişine 600 TL MaxiPuan kampanyasının detayları belli oldu.

İş Bankası MaxiPuan Kampanyası

30 Nisan tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında, Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Ramazan Market Kampanyası'na katılan kişiler, 20 Mart-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacakları 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişin sonra farklı günlerde yapılacak 400 TL ve üzeri her peşin alışverişe 40 TL olmak üzere toplamda 600 TL Maxipuan kazanılabilecekler.

İş Bankası Kampanyaları

İş Bankası, güncel kampanyalara dair resmi internet sitesinden açıklama yapıyor. Bu çerçevede, 600 TL MaxiPuan ve diğer kampanyalara ilişkin detaylı bilgilere ve güncel gelişmelere ulaşmak isteyen kişiler, İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.