AK Parti Seçim İşleri Başkanı Anket Sonuçlarını Açıkladı

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Anket Sonuçlarını Açıkladı
ARGE ekiplerinin bir anket yaptığını aktaran Yavuz, "ARGE ekibimizin yaptığı son ankete göre Cumhurbaşkanımızın oyu yüzde 53. AK Parti'nin oyu da yüzde 41'i geçiyor" dedi.Seçime sayılı günler kala siyasi partiler çalışmalarına...

ARGE ekiplerinin bir anket yaptığını aktaran Yavuz, "ARGE ekibimizin yaptığı son ankete göre Cumhurbaşkanımızın oyu yüzde 53. AK Parti'nin oyu da yüzde 41'i geçiyor" dedi.

Seçime sayılı günler kala siyasi partiler çalışmalarına devam ederken; Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu adaylıklarını ilan etmişti. Seçmenlerin çıkaracakları adaylardan Muharrem İnce ve Sinan Oğan da 100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanlığı seçimine adını aday olarak yazdırdı.

Erdoğan, AK Parti Anketlerinde Yüzde 53 Oy Aldı

Adayların attığı her adım dahi takip edilirken, Ali İhsan Yavuz, yaptıkları son anket çalışmasını paylaştı. Erdoğan'n ağırlıklı olarak oy aldığı anketle ilgili olarak Yavuz, şu yorumu yaptı:

Ben gün geçtikçe Cumhurbaşkanımıza olan teveccühün biraz daha artmaya devam ettiğini görüyorum. Ve en son bizim AR-GE başkanlığımızın yapmış olduğu ankete göre yüzde 53'leri yakalayan bir tablonun olduğunu görüyorum. Daha da artabileceğini öngörüyorum açıkçası.

AK Parti Oy Oranı Yüzde 40'tan Fazla 

AK Parti'nin oy oranı hakkında konuşan AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, şunları kaydetti:

Partimize dönük teveccühün ise elbette daha aşağıda olan rakamları da gördüm. Ama yine son ankette yüzde 41'leri yakalayan bir tablonun olduğunu, yine artış eğiliminin devam ettiğini gördüm. Buradan baktığımda 'bıçak sırtı' değil. Ama her seçim zordur. Yeni kombinasyonlar var. Elbette ittifak içinde partiler değişiyor. Daha değişecek çok şey var.