AK Parti Seçimde Hangi Sloganları Kullanacak?

AK Parti Seçimde Hangi Sloganları Kullanacak?
14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için tüm hazırlıklar tam gaz devam ederken, AK Parti'nin seçim beyannamesi de belli oldu.Seçim beyannamesinin ilk maddesine afetle mücadeleyi koyan AK Parti, 9 Nisan'da kesinleşecek olan milletvekili...

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için tüm hazırlıklar tam gaz devam ederken, AK Parti'nin seçim beyannamesi de belli oldu.

Seçim beyannamesinin ilk maddesine afetle mücadeleyi koyan AK Parti, 9 Nisan'da kesinleşecek olan milletvekili aday listesinden sonra  11 Nisan'da aday tanıtımı yapacak. Sonrasında ise seçim beyannamesi programını tanıtıyor olacak.

Seçim Beyannamesinde Son Viraj 

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan seçimler için AK Parti, seçim beyannamesinde son viraja girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da zaman zaman eşil ettiği beyanname toplantıları biterken, ilk sıraya afetle mücadele konuldu.

Afetin yanı sıra 23 ana başlıkta düzenlenen beyannamede kadın, ekonomi, aile, gençlik ve adalet konularıyla toplumsal huzur vurgusunun yapılacağı da öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.

Slogan Belli Oldu: Doğru Adımlarla Yola Devam 

Alınan bilgilere göre AK Parti, "doğru adımlarla yola devam" sloganı etrafında "güçlü ve dirençli Türkiye" vurgusu yapmaya hazırlanıyor. 81 ilde 6 binden fazla aday adayı olan AK Parti için temayül toklamaları tamamlanırken, 14 komisyon, adayları belirlemek için yüz yüze görüşmelere başladı. Yüz yüze görüşmelerin ardından ise bizzat Erdoğan'ın yer alacağı bir üst komisyonda aday listelerine son şekli verilecek.

Program 11 Nisan'da Düzenlenecek 

2 Nisan'da başlayacak olan üst komisyon çalışmalarında vekil listeleri önümüzdeki hafta netleşecek. Netleşmesinin ardından listeler kamuoyu ile paylaşılacak ve 9 Nisan'da da Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirilecek. Deprem nedeniyle de aday tanıtım toplantıları ve seçim beyannamesi, 11 Nisan'da sade bir programla yapılacak.