AK Parti Yarın Adayları Tanıtıp Seçim Beyannamesini Açıklayacak

AK Parti Yarın Adayları Tanıtıp Seçim Beyannamesini Açıklayacak
Artık seçim beyannamesi hazırlıklarına odaklanan parti, yarın Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan programda, seçim beyannamesini ve milletvekili adaylarını tanıtacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip...

Artık seçim beyannamesi hazırlıklarına odaklanan parti, yarın Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan programda, seçim beyannamesini ve milletvekili adaylarını tanıtacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise seçim beyannamesini kamuoyuyla paylaşacak.

Depremler Nedeniyle Bu Yıl Sade Bir Program Yapılacak

Depremler nedeniyle sade bir program gerçekleştirilecek olan AK Parti'nin seçim kampanyasında, "Doğruluk" ve "Türkiye Yüzyılı" temaları öne çıkacak. Programda, 4-5 dakikalık bir filmle birlikte AK Parti kampanyasının ana fikrini vurgulayan bir sunum yapılacak. İstanbul 3. bölgeden milletvekili adayı olan müzisyen Yücel Arzen ise Türkiye Yüzyılı kampanyasının müziklerini korosuyla birlikte seslendirecek.

Programa, AK Parti'nin MYK ve MKYK üyeleri, eski TBMM başkanları, kurucular kurulu, il başkanları, il gençlik ve kadın kolları başkanları, belediye başkanları katılacak. Ancak Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle, program daha sade bir şekilde gerçekleştirilecek.

20 Yıllık Hizmetlere Yer Verilecek

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un liderliğinde bir ekiple hazırlanan seçim beyannamesinde, "Doğru adımlarla yola devam" sloganı kullanılacak. AK Parti iktidarının 20 yıllık hizmetlerine yer verilecek olan beyannamede, sanayiden yüksek teknolojiye, eğitimden dış politikaya, savunma sanayisinden enerjiye, tarımdan sosyal ve kültürel yaşama, sağlıktan gençlik ve spora kadar birçok alandaki kazanımlar sıralanacak.

Seçim beyannamesinin ilk bölümünde, 2023 yılında Cumhuriyet'in ilanının 100'üncü yılının kutlanacağı vurgusu yapılarak, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının sarılması için atılacak adımlara özel bir yer ayrılacak. Beyannamede, depremzedelerin yeniden inşası ve kentsel dönüşüm projeleri ile dirençli şehirlerin oluşturulması konularına özel önem verilecek ve "Geleceğe birlikte yürüyeceğiz" vurgusu yapılacak.

Yatırımlar ve Demokratik Adımlar

Seçim beyannamesinin ikinci bölümü ise "Türkiye Yüzyılı" teması altında kalkınma yatırımlarına, demokratik ve sosyal adımlara odaklanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "şahlanış dönemi" olarak adlandırdığı yeni dönemde; ekonomi, çevre, aile, adalet ve özgürlük gibi konuların yanı sıra gençler ve kadınlar için de ayrı bir başlık bulunacak.