AK Parti'de Saha Çalışmaları Başlıyor!

AK Parti'de Saha Çalışmaları Başlıyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatlerini açıkladığı yeni dönem için kadrolarını tanıtacağı toplantıda, beyannamede AK Parti'nin afet ve kriz yönetimi vizyon belgesi de kamuoyuna sunulacak.Bugün Ankara Spor Salonu'nda...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim vaatlerini açıkladığı yeni dönem için kadrolarını tanıtacağı toplantıda, beyannamede AK Parti'nin afet ve kriz yönetimi vizyon belgesi de kamuoyuna sunulacak.

Bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan AK Parti milletvekili aday tanıtım toplantısı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından okunacak seçim beyannamesi ile birlikte gerçekleşecek.

Beyannamenin ana teması 'Türkiye Yüzyılı' olacak ve AK Parti'nin 21 yıllık iktidarı boyunca yakalanan büyüme ivmesi ve istikrarlı ekonomi vurgusu öne çıkacak. Ayrıca 'insan ve toplum' başlığı altında AK Parti'nin sosyal devlet alanında başlattığı öncü atılımlar da beyannamede yer alacak.

AK Parti, seçim beyannamesinde çevre sorunlarına, iklim değişikliği kaynaklı afetlere ve asrın felaketine karşı atılacak adımları da ele alacak. Seçim beyannamesi 5 bölümden oluşacak ve asrın felaketi sonrası hazırlanan altıncı bölümde bütüncül yaklaşım esas alınacak.

Kalkınma teması önemli bir yer tutarken 'Afetlere Karşı Güçlü Türkiye' ve 'Asrın Felaketi ile Mücadele Planı' da seçim beyannamesinde yer alacak. AK Parti'nin istikrar atmosferi ile çözüme kavuşturduğu kronik sorunlar ve asrın felaketinin izlerinin kısa sürede silinmesi için başlatılan çalışmalar da beyannamede vurgulanacak.