AK Parti'den Aday Olan TBMM Berberi Mümtaz Arslan Kimdir?

AK Parti'den Aday Olan TBMM Berberi Mümtaz Arslan Kimdir?
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) baş berberi olarak bilinen Mümtaz Arslan, AKP'den milletvekili aday adayı oldu.2003'ten Beri Meclis'te Çalışıyor12 yaşında meslek hayatına başlayan ve 23 yaşında ilk iş yerini açan Arslan,...

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) baş berberi olarak bilinen Mümtaz Arslan, AKP'den milletvekili aday adayı oldu.

2003'ten Beri Meclis'te Çalışıyor

12 yaşında meslek hayatına başlayan ve 23 yaşında ilk iş yerini açan Arslan, 2003'te Meclis'te berber olarak çalışmaya başladı. İlerleyen dönemlerde baş berberlik görevini üstlenen Arslan; Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan ve Süleyman Demirel gibi önemli siyasi kişilikleri traş etti. Meclis'teki görevinden istifa eden Arslan, yıllardır görev yaptığı AKP'den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

Berberlerin Sesi Olacak 

Meclis'te çalıştığı süre boyunca traş ettiği siyasi kişilerden bahseden Mümtaz Arslan, “Milletvekillerimi çok seviyorum, onlarda beni çok seviyor. Mesleğimi severek yapıyorum” dedi. Berberlerin çok fazla sorunu olduğunu söyleyen Aday, şöyle konuştu:

Çırakların olsun, kalfaların olsun, iş yeri olan dükkan sahiplerinin gerçekten çok sorunları var. Ben bunların sorunlarının hepsini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geldiğim zaman en iyi şekilde çözüp, onlara yardımcı olacağım, en iyi şekilde onları temsil edeceğim.

İlk Siyasi Adımı 1984'te Atmış 

İlk kez 1984 yılında Refah Partisi'nde siyaset yaptığını söyleyen Arslan, şunları kaydetti:

Mahalle teşkilatlarından başlayarak sokak sokak çalışmalarımız oldu. Erbakan hocam bize ne görev verdiyse en iyi şekilde çalıştım. Milli görüşten yetişerek, siyasetin içinden geldik. Siyasi hayatım devam ediyor, siyaset bitmez. Berber olduğum için siyasetin içindesin demektir. Halkın sorunlarıyla ilgilenmekte güzel bir şey. İnşallah vekil olursam onların sıkıntılarıyla da ilgileneceğim.

Kararımı verdim, büyüklerimizin olurlarını da aldım, halkımızdan istek var. Partimi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde temsil edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben yararlı olacağım.

Mümtaz Arslan Kaç Yaşında ve Nereli? 

İnternette Mümtaz Arslan'ın mesleği dışında yaş ya da nereli olduğuna dair bir bilgi henüz yok. Ancak 2003 yılından bu yana Meclis'te berber olduğu ve birçok siyasiyi traş ettiği biliniyor.