AK Parti'nin Seçim Sloganı Ne Olacak?

AK Parti'nin Seçim Sloganı Ne Olacak?
AKP Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı bugün Ankara Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.AKP, 14 Mayıs'taki seçim kampanyası için adaylar...

AKP Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı bugün Ankara Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

AKP, 14 Mayıs'taki seçim kampanyası için adaylar tarafından kullanılacak afiş, billboard, broşür, araç giydirme, kartvizit, pankart, sosyal medya ve sahne tasarımlarını belirledi.

Seçim sürecinde "Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" ve "Doğru adımlarla yola devam" sloganları kampanyalarda kullanılacak.

Milletvekili aday broşürlerinin ön yüzünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kalbimizden inancı, yüreğimizden cesareti, bileğimizden gücü, sırtımızdan teri hiç eksik etmeden durmaksızın çalışacağız. Bu memleket için doğru işler yapacağız, doğru olacağız." sözleri ve fotoğrafı yer alacak. Broşürlerin diğer bölümlerinde ise şehir ismi ve adayın fotoğrafıyla ismi bulunacak.

Broşürlerde ayrıca, Türkiye Yüzyılı'na dair bir metin de yer alacak.