AKP Milletvekili Adayı Seçim Gezisinde Trafik Kazası Geçirdi

AKP Milletvekili Adayı Seçim Gezisinde Trafik Kazası Geçirdi
Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bulunan Yeni Denizli Caddesi'nde, 06 CBG 803 plakalı aracı süren A.E'nin otomobili, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir diğer araçla çarpıştı.Medyada bildirilen haberlere göre, kazada...

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bulunan Yeni Denizli Caddesi'nde, 06 CBG 803 plakalı aracı süren A.E'nin otomobili, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir diğer araçla çarpıştı.

Medyada bildirilen haberlere göre, kazada seçim gezisine çıkan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Ferda Ertürk ile isimleri henüz belirlenemeyen 3 kişi yaralandı.

Yaralılar Sandıklı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazadan sonra, Ferda Ertürk seçim gezisi sırasında yaralandığını sosyal medya hesabından bildirerek sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Ertürk, hiç kimsenin hayati tehlikesi olmadığını belirtti ve şu sözleri kullandı:

Bu gece teşkilatımızla bayramlaşma programımız esnasında Dinar-Sandıklı arasında geçirmiş olduğumuz trafik kazası nedeniyle şahsım ve beraberimizdeki heyette ve karşı araçta hiç birimizin sağlık durumunda hayati bir sıkıntı bulunmamaktadır.Arayan, soran, dualarıyla yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Rabbim cümlemizi muhafaza eylesin.

Ferda Ertürk ise AK Parti Afyonkarahisar’dan 4. Sıradan milletvekili adayı gösterilmişti.