AKP Seçim Beyannamesi'nde Hangi Konular Var?

AKP Seçim Beyannamesi'nde Hangi Konular Var?
Seçim beyannamesi, bugün Ankara Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.Erdoğan, AK Parti, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için...

Seçim beyannamesi, bugün Ankara Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.

Erdoğan, AK Parti, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için seçim beyannamesini açıkladı ve netleşen aday listesindeki milletvekili adaylarını tanıttı.

23 başlıktan oluşan beyannamede ana tema olarak "Türkiye Yüzyılı" belirlendi ve deprem sonrası iyileştirme adımları öne çıktı. Beyannamede, Cumhuriyet'in 100. yılını vurgulayan maddeler de yer aldı.

Erdoğan, "Gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle hiçbir hanenin gelirinin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceğiz" şeklinde açıklamalar yaptı.

Ayrıca, Aile Koruma Kalkanı Programı ile ev hanımlarının emekliliğine destek vermek, her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamak gibi vaatler de yer aldı. Son olarak da Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı "Aile destek sigortası"nın da Erdoğan'ın vaatleri arasında olduğu öğrenildi.